Despre noi \Termeni si conditii

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Darkfiber. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Darkfiber.

. Darkfiber poate culege si stoca date despre persoanele care viziteaza acest website si care voluntar furnizeaza aceste informatii, prin intermediul procedurii de inregistrare a mesajelor online. De asemenea, Darkfiber poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact (email, telefon..etc). Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa tehnic [at] sudurafibra [.] ro .

. Darkfiber nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers (link-uri), fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Darkfiber.

. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Darkfiber sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Darkfiber sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la tehnic [at] sudurafibra [.] ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Darkfiber nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca Darkfiber a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

. Darkfiber isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

. Date de contact pentru orice informatii referitoare la acest Site utilizatorii pot contacta serviciul clienti al Darkfiber , la numarul: 0724 511 424 sau sa trimita un e-mail la adresa: darkfibersrl [at] gmail [.]com.